Kotisiivous Espoo

Kotisiivous tulee tarpeeseen mikäli aika ei arkena riitä kodin siisteydestä huolehtimiseen. Kotisiivouksen voi myös tilata, jos kotityöt eivät ole se oma juttu. Nykypäivänä on täysin hyväksyttävää ulkoistaa kodin siivous, jos oma aika tai mielenkiinto ei riitä puhtaan kodin ylläpitämiseen. Siivoojan palkkaaminen ei ole merkki huonosta ihmisestä, vaan päinvastoin. Siivouksen ulkoistaminen nimenomaan kertoo, että kodin siisteys on tärkeää, mutta oman vapaa-ajan haluaa käyttää mielekkäämpiin askareihin, kuten harrastuksiin tai perheen yhteiseen aikaan. Siivous ja kotityöt ovat kuitenkin aina pois rentoutumisesta ja omasta ajasta. Kotisiivous Espoossa palvelee kotitalouksia siten, että voit itse valita mihin vapaa-aikasi käytät.

Kotisiivouksen avulla stressittömämpi arki

Puhdas ja siisti koti luovat seesteisen, rennon ja stressittömän ympäristön. Kukaan ei varmastikaan halua tulla töiden jälkeen väsyneenä sotkuiseen kotiin ja aloittaa heti uuvuttavia kotitöitä. Jos kotitöitä lykkää pitkiä aikoja, alkaa sotkuisuus ja likaisuus ennen pitkää inhottamaan. Tekemättömät kotityöt aiheuttavat stressiä, mikä vaikuttaa ihmisen yleiseen mielentilaan. Stressi vaikuttaa ihmiseen kokonaisvaltaisesti, muun muassa uni, tuottavuus ja vireystila kärsivät stressistä. Kotityöt ovat viimeisin asia, josta kannattaa stressata.

Ulkoistamalla kodin siivouksen sinun ei enää tarvitse stressata tekemättömistä kotitöistä. Sen sijaan voit nauttia puhtaasta kodista ja stressittömästä arjesta. Siivooja hoitaa arkiset kotityöt puolestasi juuri silloin kun sinulle sopii. Siivoojan tehtävät muodostuvat asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta perussiivoukseen kuuluu pölyjen pyyhkiminen, keittiön ja kylpyhuoneen siivous sekä lattioiden imurointi ja moppaus. Lisämaksusta siivooja voi tehdä erilaisia lisäpalveluita, kuten ikkunoiden pesua, mattojen tamppausta tai pyykinpesua. Kotisiivouksen ulkoistamisen avulla pääset nauttimaan rentouttavasta arjesta kotona ja viettämään vapaa-aikasi haluamallasi tavalla. 

Viisi syytä ulkoistaa kodin siivous

Jos haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin loputtomiin kodin askareisiin, kannattaa kodin siivous ulkoistaa siivousyritykselle. Kun siivoojat siivoavat kotisi huolellisesti, säästät aikaa ja voit nauttia vapaa-ajasta haluamallasi tavalla. On paljon ihanampaa viettää aikaa läheisten kanssa tai harrastusten parissa, varsinkin kun tietää kodin olevan siisti.

Puhdas koti vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin. Tekemättömät kotityöt vaivaavat takaraivossa ja stressaavat jatkuvasti, mutta kotisiivouksen avulla niitä ei tarvitse enää miettiä. Puhdas ja siisti koti vaikuttaa myös mieleen rauhoittavasti.

Säännöllinen ja huolellinen siivous parantaa kodin sisäilman laatua. Sisäilma vaikuttaa suoraan ihmisen terveyteen ja vireystilaan, joten sen laatuun kannattaa omilla toimilla vaikuttaa. Hyvä sisäilma ja siivottu koti luovat turvallisen ja rauhallisen ympäristön asua. 

Siivouksen ammattilaiset toteuttavat siivouksen oikeanlaisilla välineillä ja puhdistusaineilla, niin että pinnat ja huonekalut eivät vaurioidu. Säännöllinen ja huolellinen puhdistus pitävät pinnat ja huonekalut myös hyväkuntoisina pidempään ja näin omaisuutesi arvo säilyy.

Kotisiivousyritykset ovat usein kotimaisia pienyrityksiä, joten ostamalla kotisiivouksen tuet suomalaista yrittäjyyttä ja koko Suomen kansantaloutta. Saat itsellesi hyvän mielen sekä puhtaasta kodista että yrittäjän tukemisesta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *