Sisustaessa tyydytään hyvin usein valmiisiin, sisustusliikkeistä ja verkkokaupoista hankittuihin, kalusteisiin ja sisustusesineisiin. Kodin sisustukseen voi kuitenkin tuoda täysin uudenlaista maustetta tilaamalla yksityiskohtaisia ja laadukkaita tuotteita mittatilaustyönä! Esimerkiksi laadukas mittatilaus peili on erittäin kannattava hankinta, joka tulee kestämään jopa sukupolvelta toiselle. Eikä hintakaan ole kovin korkea, kun hankinnan tarjoamia etuja todella punnitsee.

Mittatilaustyö tarjoaa kiistattomia etuja

Usein mittatilaustuotteita tilataan esimerkiksi erikoisten toiveiden vuoksi tai jos kotiin tai muuhun tilaan kaivataan erittäin suurta tai muuten mittasuhteiltaan erikoisen kokoista sisustusesinettä, jollaista ei vastaavuudeltaan sisustusliikkeistä muuten löydä. Tähän tarkoitukseen mittatilaustyöt soveltuvatkin erittäin hyvin, mutta ne tarjoavat myös monia muita etuja, joista harvoin kuulee puhuttavan.

Sisustukseesi sopiva peili

Peili on yksi niistä sisustustuotteista, joka tuo välittömästi jokaiseen huoneeseen lisää tilan tuntua ja näyttävyyttä. Mittatilauksena tuotettu peili istuu kuitenkin jokaiseen tilaan vielä entistäkin paremmin.

Koon lisäksi mittatilaustyössä voidaan huomioida juuri sinun oma tyylisi, miellyttipä silmääsi sitten antiikkinen, rustiikkinen tai vaikkapa modernin puhdaslinjainen toteutus. Mittatilaus peilin osalta kun voidaan huomioida kaikki mahdolliset toiveidesi mukaiset yksityiskohdat, mukaan lukien itse peililasin väri. Vaihtamalla peililasin väriä kun voidaan luoda erittäin näyttäviä yksityiskohtia kodin sisustukseen. Myös peilin muoto, olipa se sitten erityisen suuri vinoneliö tai vaikkapa pienempi ympyrä tai soikio, tuo se sisustukseen moniulotteisuutta ja kaunista lisämaustetta.

Mittatilaus peilin hinta ei päätä huimaa

Moni kuitenkin epäilee mittatilaus peilin hankkimisen olevan mahdotonta sen mukana tulevan muhkean hintalapun vuoksi. Totuus kuitenkin on, että mittatilaustuotteiden hinta voi yllättää usein myös positiivisesti! Käsityöläisiä kun löytyy markkinoilta laidasta laitaan, eikä sisustusliikkeistä hankitut peilit ole muutenkaan kovin edullisia. Näin ollen kannattaakin etsiä sopivia tekijöitä verkosta ja kysyä heiltä rohkeasti hintatarjousta.

Hinta riippuu yksityiskohdista

Mittatilaus peilin hinta riippuu pitkälti käytetyistä materiaaleista ja viimeistelyistä, jolloin niitä muokkaamalla voidaan saada aikaan jopa erittäin edullinen kokonaisuus. Myös peilin koko vaikuttaa hintaan, joten jos et ole hankkimassa jättimäistä, lattiasta kattoon ulottuvaa seinäpeiliä, voit saada mittatilaustyön tilattua yllättävänkin edullisesti.

Mittatilaustöiden hinnoissa kannattaa myös ottaa huomioon, että hyvistä ja kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet ovat lähes ikuisia. Näin ollen esimerkiksi massiivipuusta valmistettu mittatilaus peili on erittäin kestävä, verrattuna massatuotantona valmistettuihin sisustuspeileihin. Myös yksityiskohdat käsin tehdyssä, kotimaisesti ja laadukkaasti valmistetussa tuotteessa, ovat joka pennin arvoisia.

Tue kotimaista tuotantoa

Mittatilaustöitä suositaan usein myös siksi, että tuotteiden ja käytettyjen materiaalien alkuperä ovat tarkkaan jäljitettävissä. Samalla valinta tukee kotimaista käsityön tekijää ja ylläpitää omalta osaltaan perinteistä suomalaista käsityötaitoa. Materiaalit ovat myös kotimaisilla valmistajilla usein eettisestä ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti hankittuja – esimerkiksi mittatilaus peili voidaan valmistaa massiivipuusta, joka on hankittu suomalaisten puupajojen ylijäämä puusta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *